Nøddebunde til lagkage

5

Kan fx lægges sammen med råcreme og jordbær eller Dr. Oetkers kagecreme, der ikke indeholder laktose og gluten.

2 nøddebunde:
3 æg
150 g sukker
100 g nødder
1 spsk. kartoffelmel
1½ tsk. bagepulver

Pisk æg og sukker til det bliver hvidt og luftigt.
Blend nødderne til mel og bland det med karfoffelmel og bagepulver.
Melblandingen vendes i æggesnapsen.
Fordeles i to lagkageforme og bages i 12-15 minutter ved 200 grader.

Del.

5 kommentarer

  1. Kan man fryse mormors lagkagebunde og nøddebundene?
    Jeg gad godt at forberede bunde til en lagkage til næste lørdag men har kun tid disse dage.

  2. Pingback: Hjemmelavet kagecreme, mælkefri, laktosefri og glutenfriFriMad.dk – glutenfri & laktosefri opskrifter

  3. Pingback: Frimad » Glutenfri og laktosefri fødselsdag

  4. Pingback: Frimad » Dr. Oetkers Kagecreme med vanillesmag

Skriv en kommentar