Dr. Oetkers Kagecreme med vanillesmag

10

Tro det eller ej: Dr. Oetkers kagecreme er gluten- og laktosefri. I hvert fald, hvis man vælger at blande den op med rismælk/sojamælk i stedet for komælk. Der skal bruges ½ liter. Kan bruges sammen med den glutenfrie version af mormors lagkagebunde eller nøddelagkagebundene, i en lagkage med mandelbunde eller i den glutenfrie roulade. 14. kr. i Netto.

Del.

10 kommentarer

 1. anne madsen

  Jeg har også prøvet at lave med rismælk efter deres opskrift og det fungerede ikke. Men i dag har jeg kogt rismælken sammen med indholdet fra brevet og så blev det tykt:-) Men rør først den kolde rismælk og brevindholdet sammen før det varmes, da det kun tager et øjeblik at blive tykt. God fornøjelse.-D

 2. Tina Bryld Petersen

  Hej Ane.
  Den creme du reklamerer for her, den er ikke 100 % glutenfri. Der er for nyelig ændret på den, så nu er der spor af gluten.

  Mange hilsen Tina

  • Hej Tina.
   Tak for tippet 🙂
   Dr. Oetkers hjemmeside oplyser de, at alle ingredienser i kagecremen her stadig er glutenfrie. ‘Spor af gluten’ er noget andet og varierer alt efter hvor produktet er produceret, og det kan svinge fra en periode til en anden. Det er forskelligt om man som glutenintolerant tager hensyn til ‘spor af’. Jeg ville godt turde spise den, men jeg spiser også chokolade med ‘spor af’.

   For god ordens skyld vil jeg desuden gerne understrege, at jeg ikke reklamerer for noget her. Jeg deler deler min erfaring, og det er ikke noget, jeg er i kontakt med Dr. Oetker om.

   Vh. Ane

 3. Vi har flere gange prøvet at lave kagecreme med soyamælk o.l. men det vil slet ikke blive stift. Hvordan gør du? Vi har bare fulgt anvisningerne på pakken og så skiftet mælken ud, men konsistensen er som mælk, også efter cremen har været i køleskab.

  • Ja, jeg har for nyligt også prøvet med rismælk, hvor det ikke ville blive godt. Mandelmælk synes jeg fungerer rigtig fint, og mener også, jeg har prøvet med sojamælk engang 🙂

 4. Pingback: Frimad » Mormors lagkagebunde (glutenfri version)

 5. Pingback: Frimad » Nem roulade uden gluten

 6. Pingback: Frimad » Mandel-lagkage med hindbær

 7. Pingback: Frimad » Nøddebunde til lagkage

 8. Pingback: Frimad » – Idé-liste over slik, sødt og snacks

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.