Kartofler
Rodfrugter: rødbeder, gulerødder, knoldselleri, pastinakker
Ca. ½ dl olivenolie
Salt og peber
Timian (kan evt. erstattes med sesam eller birkes)
Tænd ovnen på 200 grader (varmluft).
Skræl og skær rodfrugter og kartofler i grove både.
Tag en frysepose og hæld olien ned i bunden sammen med salt, peber og timian.
Put rodfrugt- og kartoffelbådene ned i posen og sno posens åbning til.
Fordel ”oliemarinaden” på grøntsagerne i posen.
Hæld posens indhold ud på en bageplade med bagepapir.
(I stedet for timian kan man drysse sesam eller birkes ud over grøntsagerne)
Skal bages i ovnen i ca. 40 minutter eller til grøntsagerne er møre.
Passer godt til laks i folie.
2 kommentarer
Pingback: FriMad.dk » Turbo-kylling med ovngrønt
Pingback: Frimad » Laks i folie