Heidis thai-ret med citrongræs og cherrytomat

0

Fantastisk lækker aftensmad. Overskydende citrongræs, kan du klippe den tørre del af toppen af, putte dem i en frysepose og smide den i fryseren – så er de så gode som nye, når du tager dem op, næste gang.

Til 2 pers.

250 g kylling, skåret i mindre stykker
1 stilk citrongræs, skrællet og finsnittet
1 tsk. rød curry-pasta
1 fed hvidløg, presset
1 spsk. tomatpure
2 dl kokosmælk
250 g cherrytomater
1 bundt forårsløg, fintsnittet
Olivenolie
Salt og peber
Evt. ½ tsk. rørsukker

Kød svitses kort i olien, tages af og drysses med salt og peber.
Curry, finhakket citrongræs og hvidløg svitses.
Pure og kokos tilsættes og simrer et par minutter.
Hele cherrytomater, fintsnittede forårsløg og kød tilsættes og simrer til retten er færdig. Ca. et kvarter (dvs. til kødet gennemstegt).
Smag til med sukker, salt og peber.

Spises med brune ris.

Del.

Skriv en kommentar