Farserede squash

0

Uhm, dagens vellykkede kreation. Smagte godt med nye kartofler.

500 g hakket oksekød
2 squash
1 løg
4 fed hvidløg, pressede
2 gulerødder, revne
1-2 dåser flåede, hakkede tomater

Bland oksekød, løg, hvidløg og gulerødder sammen til en fars (evt. med et skvæt vand for at få det til at hænge sammen). Tilsæt salt og peber efter smag.
Skær squash i tykke skiver på ca. 5 cm.
Udhul squash-stykkerne, så de danner en ca. 1 cm tyk ring af ’skrald’.
Hak det udtagne squash-kød i mindre stykker.
Hæld flåede tomater i en bradepande og bland dem med squash-kødet. Drys med salt.
Læg squash-ringene i bradepanden og fyld dem med oksefarsen.
Bages i ovnen ved 200 grader i en time.


Del.

Skriv en kommentar