Hjemmelavede tortilla wraps / majspandekager

13

Som svar på en forespørgsel på Facebook-gruppen, Cøliaki i Danmark, kommer her lige en ekstra opskrift i denne uge.

De her pandekager er lækkert bløde og passer super godt til mexikanske retter som fx chili con carne med guacamole. De kan både spises som “brød” til retten, men det smager også godt, hvis man fylder tortillaerne med chili con carne, ruller dem, overhælder dem med salsa (og evt. ost, hvis man tåler det) og giver dem 10-15 minutter i ovnen inden servering.

Ingredienser til ca. 6 pandekager:
2 tsk. kartoffelmel
2 dl majsmel
2 dl rismælk eller vand
3 æg

Sådan gør du:
Kartoffelmel og majsmel blandes sammen.
Rismælk/vand piskes i.
Æggene piskes i.
Dejen har godt af at hvile en times tid i køleskabet, inden den steges som almindelige pandekager.

Del.

13 kommentarer

    • Det tror jeg 😊 en pandekagedej skal jo være tynd, og æg stivner når det varmes op. Hvordan gik det?

  1. Hej. Er på vej til at prøve de her pandekager. Hvordan skal tykkelsen /konsistensen være. ??
    Mvh hanne

  2. Kære Anne

    Jeg har fulgt dig og dine opskrifter i en del år nu. Dette bare for at sige dig, hvor glad jeg er for det du deler med os. Lækre opskrifter!!! Så TAK for din indsats.

    Varme hilsner Hanne

    • Kære Hanne.
      Ih, hvor en dejlig besked at få 😀 Det er simpelthen så dejligt at høre, at andre har glæde af mit lille hobbyprojekt. Tak fordi du følger med og ikke mindst for at fortælle mig, at du kan lide min blog. Det gi’r mig lyst til at fortsætte.
      Kh. Ane.

  3. Hej Ane

    Kan jeg lave madpandekagerne dagen i forevejen? Og hvordan opbevares de så bedst?

    Kh.
    Jeanette

    • Det tror jeg sagtens. Jeg ville smide dem i køleskabet. I en plasticpose eller på en tallerken med film over 🙂

  4. Hej Ane,

    Det er super dejligt at læse dine opskrifter og få inspiration til mad som min mave kan tåle 🙂 Jeg vil meget gerne lave disse tortillas, men tænker om jeg mon kan skifte kartoffelmel ud med rismel? Har du et bud på det?

    Kh Rose

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.